Oss, september 2010

Beste kunstliefhebber,

Met bijgaande bestickerde uitnodiging, voorbeeld van hergebruik in optima forma, nodigt K26 u uit voor de eerste tentoonstelling van het nieuwe seizoen:

K26 en Kringloop, over hergebruik in de kunst

In het werk van de deelnemers speelt gebruikt en afgedankt materiaal een voorname rol. Voor de gelegenheid is samenwerking gezocht met het Kringloopbedrijf Oss, dat de deuren van winkel en magazijn gastvrij voor ons openstelde. Met hier aangetroffen voorwerpen, én met wat door velen wordt gezien als ‘rommel’, is een gevarieerde tentoonstelling samen- gesteld. In de winkel van het Kringloopbedrijf is een installatie in situ gerealiseerd, aansluitend bij het thema van deze expositie.  

Exposanten zijn Thea Briels en Wanda Janota (ontwerpers installatie), Alex van der Heijden, Brigitte Picavet (initiator), Joost van der Steen, Annet Teunissen, Truus Weesjes en Jos Verschaeren.

De officiële opening is op zondag 3 oktober om 15.00 uur. Gastsprekers zijn dhr. Smits, directeur Kringloopbedrijf Oss en dhr. Hoeksema, wethouder te Oss, belast met onder meer duurzaamheid en milieubeleid. Voor een vrolijke noot zorgt dirigent Paul Gelsing (Ossia Musica). De onthulling van de installatie is op 16 oktober 2010. De tentoonstelling is te zien van 23 september tot en met 31 oktober 2010. Op donderdag 23 september is om 20.00 uur een preview met de deelnemers. U bent van harte welkom.   

Met vriendelijke groeten,
Namens Stichting Beeldende Kunst Oss en Lith / K26

Brigitte Picavet
Bestuurslid PR


Van 26 september t/m 7 november 2010 zijn een aantal van onze kunstenaars te gast bij Kunstgroep de Compagnie te Veghel. Van 4 november t/m 12 december 2010 heeft een tegenbezoek in Oss plaats. Meer info: www.k26.nl

 

K26-kringloop

 
Zoeken
Wie is online
We hebben 49 gasten online
Inschrijven Nieuwsbrief