Annet Teunissen en Kunst in 2011


Vanaf september 2009 zijn mijn werkplaats en Atelier gevestigd in de
Wethouder van Eschstraat 278 te Oss.
Een pracht lokatie van ongeveer 200 vierkante meter.

U kunt naar mijn grote collectie schilderijen, ingelijst werk, foto's en meer dan honderd dag-boeken komen kijken.

EEN GEDEELTE VAN MIJN ATELIER IS PERMANENT INGERICHT ALS GALERIE.


OVERZICHT ACTIVITEITEN 2011

 


In K26 doe ik regelmatig mee aan exposities en activiteiten als één van de ruim 40 kunstenaars, die hierbij aangesloten zijn.Meer informatie vindt u op www.k26.nl

Momenteel ben ik met het Project Schilder  Opa Piet Coppens bezig. Samen met mijn nichtje Nanda Coppens en met informatie van ruim honderd personen wordt een boek samengesteld. In mijn Atelier zijn al schilderijen van mijn Opa te bewonderen.

In het Sibeliuspark te Oss staat ruim 5 jaar het object Cirkel en Kruis van mij.

 

 


OVERZICHT ACTIVITEITEN 2010


Van oktober tot december 2010: Kringloop TREKKERS.

FLOWER SHOWER 2. In mijn Atelier is van juni tot september een expositie van mijn bloemenschilderijen te zien. Hartelijk welkom op afspraak!

Op donderdag 17 juni ben ik één van de deelnemers in K26 die u verrassen met poëzie . Het thema van de avond is BUREN. De avond begint om 20.00 uur en ik vertel over CIRCUS spelen.

Zomerexpositie in K26 te Oss van 5 augustus tot 19 september. Ik ben één van de leden die hieraan deelneemt.

Kringlooptentoonstelling in K26 te Oss van 23 september tot en met 31 oktober. Ook hier ben ik met nog 6 mede exposanten vertegenwoordigd. Samen met deze mensen verzorgen we een Gesamtkunstwerk voor: tentoonstelling Kringloopwinkel te Oss Op 16 oktober om 14.00 uur is de opening.

Kunstvoer Megen organiseert in Acropolis van 10 tot en met 12 september een groepstentoonstelling tijdens het Monumentenweekend. Ik ben één van de exposanten en laat zwart-wit portretten zien.

Voor activiteiten in K26 waaraan ik als één van de 42 kunstenaars die hierbij aangesloten zijn regelmatig mee doe, kunt u de exacte gegevens vinden op www.k26.nl

In Theater de Lievekamp te Oss exposeer ik met een twintigtal schilderijen tot januari 2011 tijdens alle voorstellingen in de ontvangsthal, foyer en gangen.

In de Gemeentetuin van Studio BliQ te Oss vindt u (tijdens kantooruren toegankelijk) een koffer object van 2 x 4 meter vanaf heden tot DECEMBER 2010. Het proces van het vergaan van deze 50-tal koffers wordt door mij tussentijds gefotografeerd. Ook is daar een grote kelderruimte kunstzinnig ingericht door onder andere drie personen van K26 uit Oss. Ik was er een van.
Op 9 december officiële opening tijdens de workshop TIJD.

In het Sibeliuspark in Oss staat al reeds vijf jaar een object (Cirkel en Kruis op paal)

Op zondag 4 april is er in mijn Atelier een Portret Annet manifestatie geweest: een groot aantal kunstenaars maakte een verbeelding van een foto van een zelfportret van mij . In de vorm van schilderijen, tekeningen, muziek, dans, beelden, gedichten en acts. Een deel van de schilderijen is continu te zien op een speciaal daarvoor bestemde wand in mijn Atelier.

En ten slotte doe ik een oproep:

Voor een nieuw project verzamel ik kruisbeelden. Hiervoor heb ik er honderden nodig.
Ik behandel ze met respect. Wie kan me hiermee helpen?

Tegenwoordig maak ik veel portretten in opdracht met potlood, houtskool en in verf.
 
Zoeken
Wie is online
We hebben 16 gasten online
Inschrijven Nieuwsbrief